СподелиТрябва да се каже ясно – нито един български войник

...
СподелиТрябва да се каже ясно – нито един български войник
Коментари Харесай

Нито един български войник няма да бъде изпратен в Украйна, каза Кирил Петков

Сподели
Трябва да се каже ясно – нито един български боец няма да бъде изпратен в Украйна.

Това сподели съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков пред публицисти.

Той добави, че е провел доста изчерпателен диалог с министъра на защитата Тодор Тагарев, който е разяснил всички действия, които е направило Министерство на защитата по отношение на помощта за Украйна.

Ние разбрахме, че в последните 9 месеца е направено доста. Едното нещо, което желая да прикани, е нашите сътрудници от ГЕРБ да създадат същото, което направихме ние – да не се приказва на незадълбочено равнище, да има изчерпателен диалог с министър Тагарев, с цел да схванат какъв брой доста е направено в последните месеци, сподели Кирил Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

По-рано денем Борисов разгласи, че държавното управление не извършва взетите от Народното събрание решения за снабдяване на военна помощ за Украйна.

По-рано денем от „ Възраждане “ оповестиха своя позиция, в която слагат въпрос дали страната ни не се приготвя за война с Русия.

От „ Възраждане “ напомнят, че френският президент Макрон съобщи, че не е изключено да изпрати френски войски в Украйна.

„ Това, съгласно него щяло да стане, въз основата на контракт за двустранно съдействие.
Вчера Николай Денков съобщи, че България приготвя контракт за двустранно съдействие с Украйна. На фона на всички останали изявления на Денков, това води до разумния въпрос – приготвя ли българското държавно управление да изпрати български военни елементи в Украйна. Подготвя ли българското държавно управление България за война с Русия? “, гласи позицията на „ Възраждане “.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР