СподелиСпециален празничен влак ще пътува от гара Септември до Якоруда

...
СподелиСпециален празничен влак ще пътува от гара Септември до Якоруда
Коментари Харесай

Теснолинейката с уникално пътуване за 33 лв.

Сподели
Специален празничен трен ще пътува от гара Септември до Якоруда и от Якоруда до гара Септември за отбелязване на националния празник за освобождението на България на 3 март.

По този метод ще бъде спазено към този момент трансформиралото се в традиция честване на празника да бъде съпроводено с пътешестване с влака по теснолинейката, оповестяват от БДЖ.

Композицията ще потегли от гара Септември в 9:30 ч. и ще дойде в Якоруда в 13:10 ч. Първата спирка по време на празничното пътешестване ще бъде в гара Цепина, където всички пътуващи ще могат да прегледат отразяващата историята на линията експозиция в Дом-музея на теснолинейката.

Следващата спирка по маршрута на влака ще бъде в гара Велинград, на която се чака дребна изненада за хората от влака в границите на престоя им там.

Преди да дойде в Якоруда композицията ще има престой и в най-високата гара на Балканския полуостров, където всички пътуващи ще могат да увековечат момента от своето наличие там с задоволително време за разнородни фотографии от красивите местности.

След идването в Якоруда следва празнично шествие до центъра на града и проведена празнична стратегия в локалното читалище и на площада. Отпътуването на влака назад към гара Септември е в 16:30 ч. от Якоруда. В гара Септември влакът ще дойде в 19:26 ч.

Към състава на композицията на 3 март ще бъде включен и бюфет-вагон за още по-приятното пътешестване по живописния маршрут на теснолинейката, прекосяващ планините Рила, Пирин и Родопите.

Цената на билета за пътешестване в двете направления Септември – Якоруда – Септември е 33 лева с включено непокътнато място.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР