СподелиСистемата за автоматична идентификация на отвлечения край Йемен кораб Galaxy

...
СподелиСистемата за автоматична идентификация на отвлечения край Йемен кораб Galaxy
Коментари Харесай

Собственик на отвлечения с българи кораб е израелски милионер, спонсор на Военното училище във Варна

Сподели
Системата за автоматизирана идентификация на отвлечения край Йемен транспортен съд „ Galaxy Leader “, в който има и българи, e изключена.

Това удостоверяват данните за сателитно следене на уеб страницата „ MarrineTraffic “.

Плавателният съд е благосъстоятелност на английска компания, част от която се има от един от най-богатите израелци Ейбрахам „ Рами “ Унгар, оповестява Българска национална телевизия.

Унгар е спонсор на Военноморското учебно заведение във Варна. В уеб страницата на учебното заведение се показва, че за последните 20 години компанията на Унгар е помогнала за организирането на образованието, наемането на работа на ученици на образователното заведение, както и за възстановяване на образователната база.

През 2014 година израелският предприемач е получил почетното звание „ Доктор хонорис идея “ на образователното заведение.

От българското Министерство на вътрешните работи потвърдиха за „ По света и у нас “, че измежду похитените са двама българи – единият е капитан на плавателния съд.

Новината за отвличането пристигна от израелското държавно управление и беше доказана от американски военни източници.

Къде се намира отвлеченият танкер с българи и кои са похитителите му?

Отговорност за похищението поеха бунтовниците хути в Йемен, които са подкрепяни от Иран. Говорител на хутите съобщи, че „ се отнасят с екипажа в сходство с правилата и полезностите на исляма “.

Преди дни хутите се заканиха, че „ ще потопят всеки израелски транспортен съд “. Тел Авив отхвърля похитения транспортен съд да е израелски. На борда му няма и израелски жители. „ Galaxy Leader “ е плавал от Турция за Индия.

Според него корабът се нападна, с цел да се осъществя така наречен втори помощен фронт. „ Нещо, което вършат от към месец иракските проирански милиции, атакувайки американски обекти на територията на Сирия. Този акт има и стратегическо значение – Иран желае да се покачат цените на нефта ”, разяснява пред Нова тв арабистът Владимир Чуков.

„ Целта е и да се ускори натискът върху Израел, с цел да приключи акцията си в Газа ”, сподели още той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР