СподелиСигналът за е подаден 50 минути след стрелбата.По данни на

...
СподелиСигналът за е подаден 50 минути след стрелбата.По данни на
Коментари Харесай

Сигналът за разстрела на Мартин Божанов-Нотариуса е подаден на 112 с близо час закъснение

Сподели
Сигналът за е подаден 50 минути след стрелбата.

По данни на Министерство на вътрешните работи това станало, защото брачната половинка му декларирала пред проверяващите, че едвам по-късно го е намерила мъртъв.

Текат дейности по следствието, в това число определяне на оръжие. Водят се диалози с негови близки. Имаме данни, че има парцели в Гърция. До момента имаме данни единствено за един огромен парцел, каза шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи Любомир Николов.

„ За страдание, очевидците, които се афишират като такива и са чули вероятно възпроизвеждане на изстрели, не са алармирали органите на Министерство на вътрешните работи неотложно откакто са възприели тези изстрели “, уточни Николов.



Имаме оперативни данни за доста парцели, само че на компаниите му има единици.

На името на жена му има регистриран един парцел, който през вчерашния ден е претърсен, сподели Николов, представен от Българска национална телевизия.

В Софийска градска прокуратура има едно следствие за активността на Божанов, сподели заместител градският прокурор Иво Илиев.

Разследването е за имотни измами, пране на пари и за изнудване на съдии по цивилен каузи, по които той е имал интерес.

Божанов не е привличан като обвинен, само че следствието е било на крайна фаза и предстояло покачване на обвиняване, сподели Илиев.

По следствието на убийството работи особено сътвори действен щаб, който включва представители на службите, работили по сигнали против него в предишното.

„ Божанов е обект и на други разработки и всички служби, които са разследвали негово незаконно държание, сега са включени в нашия действен щаб, който работи по разкриването на това ликвидиране “, разясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР