СподелиСъпругата на руския опозиционер Алексей Навални призова държавите от ЕС

...
СподелиСъпругата на руския опозиционер Алексей Навални призова държавите от ЕС
Коментари Харесай

„За да сразите Путин, борете се с мафията във вашите държави“. Какво каза съпругата на Навални пред ЕП

Сподели
Съпругата на съветския опозиционер Алексей Навални прикани страните от Европейски Съюз да работят против мафията и проведената престъпност като метод за битка с съветския президент Владимир Путин.

„ Ако в действителност желаете да сразите Путин, би трябвало да сте изобретателни. Не може да спрете Путин с следващата резолюция или пакет наказания, които не се разграничават от предходните. Не може да го успехите, до момента в който го смятате за човек с правила и морал “, съобщи Юлия Навалная.

По думите ѝ съветският президент не е политик, а „ кървясъл мафиот “. 

„ Путин е водач на проведена незаконна група. Тя включва отравяния и убийства като всички в нея са марионетки. Най-важните тук са хората към Путин – неговите другари, съдружници и пазителите на парите на мафията “, сподели още тя ред евродепутатите.

„ Вие и всички ние би трябвало да се борим против тази незаконна група. И политическата иновация тук е да използван методите на битка с корупцията, а не политическото състезание. Вместо дипломатически ноти – следствия на финансовите измами. Вместо угриженост, разкриване на мафиотските съдружници във вашите страни – тези юристи и финансисти, които оказват помощ на Путин и приятелите му да крият пари “, сподели още тя, представена от Българска национална телевизия.

По думите ѝ десетки милиони руснаци са срещу Путин и войната.

„ Путин би трябвало да понесе отговорност за това, което стори на моята страна. Путин би трябвало да понесе отговорност за това, което направи на прилежаща и мирна страна. И Путин би трябвало да понесе отговорност за всичко, което стори на Алексей.

Съпругът ми няма да види по какъв начин ще наподобява красивата Русия на бъдещето, само че ние би трябвало да я забележим. И ще дам най-хубавото от себе си, с цел да сбъдна неговата фантазия – да си отиде злото и да пристигна това красиво бъдеще “, съобщи още Навалная.

Речта на брачната половинка на Алексей Навални беше съпроводена с дълги овации в пленарната зала на Европейския парламент в Страсбург като евродепутатите станаха на крайници, с цел да я приветстват.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР