СподелиПрезидентът Румен Радев обяви, че през следващите дни започва срещи

...
СподелиПрезидентът Румен Радев обяви, че през следващите дни започва срещи
Коментари Харесай

Президентът започва срещи с „домсъвета“ – потенциалните кандидати за служебен премиер

Сподели
Президентът Румен Радев разгласи, че през идващите дни стартира срещи с всички евентуални служебни министър-председатели.

Това стана откакто „ ИТН “ одобриха и незабавно върнаха проучвателния мандат за сформиране на държавно управление.

Срещата при президента мина най-вече в рецензии към досегашното ръководство и измененията в Конституцията, които, съгласно Има Такъв Народ, слагат президента в „ сложна



обстановка “ с тези „ безусловно ненужни промени “.

Президентът употребява момента да разгласи, че ще стартира срещи и диалози с всички евентуални претенденти за длъжностен министър председател, записани в Конституцията.

Този лист Румен Радев назова „ домова книга “.

Днес президентът увери, че ще направи всичко допустимо да форсира процеса по съставяне на длъжностен кабинет. Но това ще стане след обичайното „ кафе “ с партиите.

„ Веднага след обичайното кафе с партиите стартирам среща с всички евентуални министър-председатели – през днешния ден, на следващия ден, в случай че се наложи и в почивните дни.

Отложил съм и наситената си интернационална стратегия, която включваше посещаване на непознат президент и моя публична аудиенция в чужбина. Ще направя всичко допустимо този развой по съставяне на длъжностен кабинет да бъде интензивен “, съобщи Радев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР