СподелиПочетният председател на ДПС Ахмед Доган се обърна към членовете

...
СподелиПочетният председател на ДПС Ахмед Доган се обърна към членовете
Коментари Харесай

Доган предлага двама да оглавят ДПС, която „е на път да се превърне в корпоративна огранизация“

Сподели
Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган се обърна към членовете и симпатизантите на партията с апел за избора на двама съпредседатели на партията – Джевдет Чакъров и Делян Пеевски.

Това той стимулира с нуждата от стабилизиране на партията, която се превръщала в „ корпоративна, платена, партийна организация “.

Ахмед Доган споделя, че дълго време се е самоизолирал, с цел да осъзнае протичащото се с „ живото групово тяло на Движение за права и свободи “.

Скъпи депесари! Обръщам се към вас с паника и угриженост за това, което става в структурите на Движение за права и свободи, се показва в текста.

„ Дълго време умишлено се самоизолирах и по тази причина имах потребност от повече време, с цел да осъзная станалото и ставащото в живото групово тяло на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация.

Знам, че политика без финансиране не се прави, само че има една сериозна граница, прекосяването на която ни трансформира в друго политическо качество.

Защото ползите на „ пазарната народна власт “ „ изяждат “ обичайните полезности на демокрацията. За страдание, това е особено за всички политически сили “, написа Доган.

След констатацията, че светът се трансформира пред очите ни, а динамичността на геополитическия подтекст е ново предизвикателство пред отбраната на националните ползи, националната сигурност и националния суверенитет, Доган заключава:
На прага сме на дълготрайно опълчване на Глобализма с упованията на националните страни и на националните идентичности.Вероятно тази наклонност ще бъде съчетана с опити за възобновяване сферите на въздействие на някогашните империи и ще „ завърши “ едвам с преобразуването на ПОЛИТИЧЕСКИЯ НИ СВЯТ в законно многополюсен и, несъмнено, след намирането на следен баланс сред „ старите “ и „ новите “ велики сили.Травмиращо е, че не постоянно си даваме сметка за това “, написа още Доган.
В текста се показва още, че по формулировка демокрацията е многопартийна, а а отбраната и развитието на правата и свободите на жителите, „ в това число и на етно-религиозните идентичности, и на екзистенциалната нужда от по-висок витален стандарт на индивида, са основна част от базовите полезности на демократичната демократична система на обществото “.

Състоянието на ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО се дефинира от твърдите настройки за смяна на дейните жители, които съставляват действителната електорална общественост на страната “, написа още Доган.

Той показва, че е от изключителна значимост партийните структури да вземат решение проблемите на хората.

Ако връзката на партиите с хората е на „ самотек “, това е „ доста сериозен политически синдром за дефектиране и за нужда от смяна и възобновяване “, заключава почетният ръководител на Движение за права и свободи.

Затова той предлага в „ незабавен порядък “ да бъде осъществено стабилизиране на Движение за права и свободи в „ обичайните региони “, както и разширение на партийното строителство в нетрадиционните региони.

Нататък Доган стимулира решението си за „ тандем “ отпред на партията:
Предлагам на вашето внимание формула за намиране на решение за бъдещото развиване на Движение за права и свободи. Ключът за намиране на „ излаз “ в тази обстановка е единствено в съпредседателството на господин Делян Пеевски и доцент доктор Джевдет Чакъров:– доктор Джевдет Чакъров да носи отговорност най-вече за обичайните ни региони, за добросъседските ни взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения, тъй като той в продължение на 14 години девет поредни мандата беше член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния Интернационал.– господин Делян Пеевски е представител на новото потомство технократи в политиката, които имат, сякаш, присъщ инстинкт за прагматично решение на проблемите на хората и на доржавата. За малко време той се очерта като парламентарист и ще боде положително да продалжава да се утвърждава в това направление (правописът е непокътнат, бел. ред.). Визирам партийния му ангажимент да се концентрира най-вече в разширение на електоралното наличие на Движение за права и свободи.В претекстовете ми за този „ тандем “ е правилото на взаимното допълнение, а не на конкурентното начало: тъй като „ два остри камъка брашно не мелят “.А обществото чака бързо и резултатно решение на най- наболелите му горещи проблеми. За да оцелееш и да се развиваш би трябвало да бъдеш мощен, деен и корпоративен, а не да се самозалъгваш в сенките на отрицанието и омразата.Нещо повече обстоятелството, че сме на опашката на Европейски Съюз значи, че времето ни е изпреварило и Ние вървим след, събитията, по тази причина продължаваме да изоставаме.Пожелавам на политическия хайлайф на Движение за права и свободи и на страната 2024 година да бъде закрепено от бъдещите историци като начало за полагане на нов метод за политическо мислене и политическо деяние.Бъдете живи и здрави!Всевишният да ни е на помощ!Винаги ваш: Ахмед ДоганЗа още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР