СподелиПланираното за днес интервю на руския посланик Елеонора Митрофанова по

...
СподелиПланираното за днес интервю на руския посланик Елеонора Митрофанова по
Коментари Харесай

„Пеевски каза: Пичове, така не става“. БНР спря интервю на Митрофанова

Сподели
Планираното за през днешния ден изявление на съветския дипломат Елеонора Митрофанова по Българското национално радио няма да бъде излъчено.

То беше планувано да се организира в предаването „ Политически НЕкоректно “ с водещ Петър Волгин.

Вместо с съветския дипломат Волгин организира изявление с генералния шеф на БНР Милен Митев. Водещият твърди, че решението за прекъсване на изявлението, което се анонсира от началото на седмицата, е било спряно под напън.

„ Делян Пеевски сподели: „ Пичове, това не е гот “ и 15 от 16 души [от Програмния съвет на БНР] гласоподаваха да спрат изявлението “, сподели Волгин.

По думите му това е станало късно нощес. Той приключи предаването с песента ‘Unstopable’/ „ Неудържим “ на Сиа, която разгласи за своя „ обичана изпълнителка “ (Тейлър Суфти също е измежду обичаните изпълнителки на водещия, бел. ред.).

Вчера анонсът на Волгин за изявление с посланичката на Русия провокира възмущението на украинското посолство, което излезе с публична позиция по въпроса. След това и Делян Пеевски написа своята позиция.

Стана ясно и, че украинската посланичка Олеся Илашчук също е била поканена за предаването в БНР, само че е отказала, напомня „ Сега “.

Очаквайте детайлности!
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР