СподелиОтговорността за министрите, които предлагам, е изцяло моя и съм

...
СподелиОтговорността за министрите, които предлагам, е изцяло моя и съм
Коментари Харесай

Главчев: Ако Радев не се съобрази с предложенията ми, отговорността е негова

Сподели

Отговорността за министрите, които предлагам, е напълно моя и съм я поел. Ако има някакви други визии, този, който осуети препоръчаните от мен министри, той ще поеме отговорност, разяснява служебният министър председател Димитър Главчев.

По думите му, в случай че президентът Радев не се съобрази с предложенията му за министри, отговорността отива при президента.

„ Готов съм на разговор когато и да е с президента, какъвто съм провеждал и до момента. Отговорността за министрите, които предлагам, е напълно моя. Ако има някакви други визии по въпроса този, който осуети препоръчаните от мен министри, той ще поеме отговорност за това, което се случва. Иначе все още и по Конституция отговорността е напълно на служебния министър-председател. Както виждате, всички бягат от отговорност, аз съм я поел, взимайки мандата “, уточни още Главчев.

Министър-председателят Димитър Главчев е на изключителното съвещание на Европейския съвет на 17 и 18 април в Брюксел. Това е първото му публично посещаване отвън страната откогато служебният кабинет встъпи в служба.

Държавните и държавните ръководители разискват новия пакт за европейската конкурентоспособност, връзките Европейски Съюз – Турция, обстановката в Украйна и в Близкия Изток.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР