СподелиОт това което разбирам, нещата с Украйна са част от

...
СподелиОт това което разбирам, нещата с Украйна са част от
Коментари Харесай

Денков и Тагарев са марката на този кабинет

Сподели
От това което разбирам, нещата с Украйна са част от много комплициран проект за напън и вероятно премахване на министър Тагарев при ротацията.

От една страна, президентът Радев и ББ/Пеевски си разпределят контрола върху професионалното управление и през всевъзможни вероятни бюрократични хватки и най-много „ угриженост “ за личните ни защита блокират решения, които могат да окажат благотворно въздействие върху Украйна – снаряди, БТР, танкове и така нататък

За Румен Радев – нещата са ясни. Блокажът е цялостен.

За ББ и Пеевски нещата са по-сложни. От една страна, да се изразя дипломатично, не вършат задоволително с цел да се форсира решението през професионалното управление – там всичко е завещание от ГЕРБ и Пеевски с нови детайли на съгласие с Радев.

От друга, двамата – ББ и Директива за птиците имат доста да изпират като съвест и минало по тематиката Украйна – Турски поток е задоволителен. За това, имат полза да се нареждат като суперсвръх атлантици и да си обезпечат „ среща със Зеленски “, тъй като са премахнали пречките пред помощта – т.е. демонстрират че те са факторите, не министъра.

Не всички в Украйна схващат тези комплицирани игри на препозициониране.

За това и с цел да няма подозрение, Тодор Тагарев е най-ценен точно тъй като е специалист и самостоятелен, доста по-добър от всеки различен партиен претендент. Но е извънредно време тъй наречените съдружни сътрудници да спрат двойните игри. Денков и Тагарев са марката на този кабинет.

Добрата новина е, че поддръжката за Украйна ще стане, макар игрите зад кадър.

Коментарът е оповестен във Facebook профила на създателя. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР