СподелиОт Има такъв народ“ са готови да съставят експертно правителство,

...
СподелиОт Има такъв народ“ са готови да съставят експертно правителство,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ИТН са готови да направят експертно правителство

Сподели
От „ ИТН “ са подготвени да сформират експертно държавно управление, като беседват с всички парламентарни групи. Това разгласи Тошко Йорданов в предаването „ Неделя 150 “ по БНР. Той напомни, че от партията са заявявали това си предпочитание неведнъж.

ПП-ДБ са в извънредно смешна обстановка, тъй като преди една седмица приказваха по какъв начин те са единствената партия, която е съумяла да осъществя два мандата, когато им ги дадат, пропускайки обстоятелства, че без сътрудници те не могат да създадат никакво държавно управление, разяснява той. По думите му в този момент от обединението имат „ неповторимата дарба на втория мандат и да намерят сътрудници “. Техни думи са, че вторият мандат е значим и би трябвало да се осъществя и отговорността е на този, който го получава, уточни Йорданов.

В тази настройка има една рационална групировка – Демократична България, и една самовлюбена група – Политическа партия, по тази причина нямат общо решение сега. Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков нямат никакъв проблем, в случай че те са министри. Тогава няма значение, че ги крепи Бойко Борисов и Делян Пеевски. Те имаха такова държавно управление, с поддръжката на Делян Пеевски, сподели Йорданов.

Според него болшинство за държавно управление чисто теоретично има, само че то би трябвало да е въз основата на стратегия и цели. Най-правилното е преди да се сформира това държавно управление да е ясно каква работа ще свърши. Трябва страната да си влезе във функционалностите, сподели още той.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР