СподелиНов човек на Пеевски в МВР или честни избори?“ –

...
СподелиНов човек на Пеевски в МВР или честни избори?“ –
Коментари Харесай

Кирил Петков за Главчев: Задачата на Главчев е да каже „не“ на Пеевски

Сподели
Нов човек на Пеевски в Министерство на вътрешните работи или почтени избори? “ – това е въпросът пред служебния министър председател Димитър Главчев съгласно съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът Румен Радев разпореди на сегашния длъжностен министър да предложи нов състав на служебното държавно управление да началото на идната седмица – на 26 август.

Номинираната преди него за тази позиция – зам.-председателката на Сметната палата Горица Кожарева, включи министъра на вътрешните работи Калин Стоянов в състава на новото служебно държавно управление. Президентът Румен Радев отхвърли да издаде декрет и стартира нов кръг от договаряния, напомня Би Ти Ви.

„ Ако Главчев постави министър на Министерство на вътрешните работи, който няма скрита взаимозависимост от Пеевски, ще е стъпка напред. Ако Главчев постави някой като Темелакиев, Илков или някой различен, който е прикрито прокси на Пеевски, това ще е следващият прахуляк в очите на хората “, написа той в профила си във Facebook.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР