СподелиНикога досега у нас не е имало партия като Възраждане“,

...
СподелиНикога досега у нас не е имало партия като Възраждане“,
Коментари Харесай

Обича ли „Възраждане“ Русия повече от България

Сподели
Никога до момента у нас не е имало партия като „ Възраждане “, която по този начин искрено, очевидно и безпардонно да обявява своята безусловна поддръжка към съветската политика и отбрана на съветските ползи. И Българска социалистическа партия и АТАКА всъщност също са проруски партии, само че постоянно са го правили без да го обявяват по този начин нахално.

Днес стана ясно, че делегация на „ Възраждане “ е посетила Руската федерация по покана на партията на Путин „ Единна Русия “ и е взела участие във Форум на поддръжниците на битката с модерните практики на неоколониализма „ За свободата на нациите “. Тази аудиенция идва в миг, в който целият цивилизован свят е засегнат от гибелта на съветския опозиционер №1 Алексей Навални и от войната, която води Путин в Украйна. Докато множеството европейски страни привикват съветски посланици за пояснения, българска парламентарно показана пария изпраща свои представители в Русия, на публично посещаване.

Всички политически актове на партия „ Възраждане “ имат една ясна цел и това е отбраната на съветските ползи у нас. Всъщност по забавен метод, тъкмо както и Путин, те показват ползите на някогашния Съветски съюз, който не съществува повече от 30 година, като съветски ползи. Самото присвояване и изопачение на руската история като съветска е надълбоко неточно, тъй като множеството руски нации бяха натикани в Съюз на съветските социалистически републики принудително. Колко тъкмо те са обичали Русия стана ясно след разпада на Съюза когато се видя, че всеячески се пробват да се дистанцират от този режим. А последният нечовечен образец за това е Украйна. Руската инвазия там, или както те го назовават „ освобождението на Украйна “ бе остро жигосано от всички цивилизовани страни.

Само за нашата партия „ Възраждане “ това не съставлява никакъв проблем. Те освен че гневно пазят на локална почва всички съветски знаци и ползи, само че и отидоха в Москва на крайници – с цел да може, в случай че някой не е схванал, да му стане безусловно ясно, че съветското посолство ръководи партията им.

Какво получава за това „ Възраждане “ е нещо, което евентуално в никакъв случай няма да разберем. Но тази партия е проблем за българските гласоподаватели, които ясно би трябвало да знаят какво избират и къде се регистрират избраниците им. 

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР