СподелиНеидентифициран мъж е с опасност за живота, след като е

...
СподелиНеидентифициран мъж е с опасност за живота, след като е
Коментари Харесай

Мъж е с опасност за живота, след като е бил открит в колесника на самолет, пътуващ от Алжир до Париж

Сподели
Неидентифициран мъж е с заплаха за живота, откакто е бил изложен на температури от към -50 градуса по Целзий по време на полет на Air Algerie от Оран.

Мъжът е бил открит прикрит в отделението за колесника на търговски аероплан, дохвърчал до Париж от Алжир. Той е бил с тежка хипотермия, само че жив, оповестиха френските управляващи.

Мъжът, за който се счита, че е на към 20 години, е открит по време на механически инспекции, откакто полетът на Air Algerie от Оран, Алжир, кацнал на парижкото летище Орли тази заран, заяви Франс прес.

Той е бил без документи за идентичност и е откаран в болница в тежко положение.

Търговските самолети летят на височина от 9 000 до 12 000 метра, където температурите нормално падат до към -50 градуса по Целзий. Липсата на О2 прави оцеляването малко евентуално за всеки, пътуващ в отделението за колесник, което не е нито отопляемо, нито под налягане.

Според данни на Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FAA), представени в медиите, 132 души, известни в промишлеността като бездомни пасажери, са се пробвали да пътуват в отделенията на колесника на търговски самолети сред 1947 година и 2021 година

През април тази година тялото на мъж беше намерено в колесника на аероплан на летище Схипхол в Амстердам. Той  е изхвърчал от Торонто, само че преди този момент е изхвърчал от Нигерия.

Четири месеца по-рано двама пасажери бяха открити мъртви в пространството на колесника на полет сред Сантяго де Чили и Богота.

През юли 2019 година замръзнало тяло на мъж падна в градина в предградие на Лондон. Смята, че е било в отделението за колесника на аероплан на Kenya Airways, идващ към летище Хийтроу.

Според данните на Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати смъртността при хората, които се пробват да пътуват по този метод, е 77%.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР