СподелиНа 17 април 2018 г. районният кмет на Младост“, по

...
СподелиНа 17 април 2018 г. районният кмет на Младост“, по
Коментари Харесай

81-годишната майка на Десислава Иванчева отглежда сама малкия й син. Бившата кметица на „Младост“ е още в сливенския затвор

Сподели
На 17 април 2018 година районният кмет на „ Младост “, по това време Десислава Иванчева, беше показно задържана в центъра на София. Съдебният развой против нея протече при огромен публичен интерес и продължи четири години и половина. В последна сметка Върховният касационен съд (ВКС) постанови 6-годишна ефикасна присъда. Тя е за искане на рушвет от близо 190 000 евро посредством медиатор, от които съгласно съда е получила 70 000 евро. От ноември 2022 година Десислава Иванчева излежава присъдата си в женския затвор в Сливен, оповестява Би Ти Ви.

81-годишната й майка Любка съобщи, че са подали молба за предварително освобождение на щерка ѝ след излежаване на половината от присъдата ѝ. Възрастната жена сега отглежда сама двегодишния наследник на Иванчева – Валентин-Александър, който е заченат с донорски материал.

Любка споделя, че здравето на Десислава не е положително.

„ Може би феновете знаят, че тя имаше израстък в главата, а тревожното е това, че преди да почне да взима медикаментите, той стартира да пораства. Сега, откакто стартира да взима медикаментите, туморът е в застой. Зъбите ѝ съвсем всички се клатят. Ако продължава по този начин, ще остане без зъби на 50 години “, сподели старата жена пред bTV.

Любка се моли да бъде жива и здрава, до момента в който щерка й излезе от пандиза, с цел да може да се грижи за сина си.

„ Трябва да съм здрава, с цел да мога да отгледам това детенце най-малко още 2 години или 3, зависи какъв брой. Даже може да ви звучи смешно и нереално, само че аз си споделям: „ Боже Господи, дай ми да пребивавам тъкмо толкоз, колкото Деси да се прибере, пък след това, в случай че искаш, ме прибери “! Но към този момент би трябвало да съм здрава и мощна, с цел да мога да отгледам тази дребна душичка, тъй като аз в случай че си отида, това дете не знам какво го чака. Може би ще го дадат в дом „ Майка и дете “, а той не заслужава, душичката “, тревожи се Любка.

Тя признава, че получава поддръжка даже от непознати хора, някои оказват помощ с дребни суми пари и играчки за детето.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР