СподелиМуха върху една от червените топки по време на срещата

...
СподелиМуха върху една от червените топки по време на срещата
Коментари Харесай

Муха стана хит на една от срещите от снукър турнира Мастърс 2024

Сподели
Муха върху една от алените топки по време на срещата сред Марк Уилямс и Али Картър на снукър шампионата Мастърс 2024 се трансформира в един от героите на вечерта.

Състезанието се организира в Александра Палас в Лондон и в него присъединяване взимат състезателите от влиятелния Топ 16 в международния снукър.

В момента на играта на Уилямс той означи, че върху топката, с която има намерение да играе, е кацнала муха. След удар той съумя да осъществя в междинния джоб, само че мухата не се съобщи и падна на зеленото сукно, което накара публиката да реагира с овации.

Последваха още 3-4 опита на Уилямс, който опита да в профил насекомото от игралната маса несполучливо. Накрая играчът я вкара с ръка в същия джоб, в който секунди преди този момент бе осъществил удар.

В последна сметка мухата не донесе шанс на Уилямс и той загуби срещата с 4 на 6. Същия ден Рони О’Съливан в профил Динг, който пък съумя да осъществя брейк от 147 точки.

Днес се играят две срещи. Джъд Тръмп към този момент в профил Карън Уилсън с 6 на 5, а от 20:00 часа българско време стартира срещата Нийл Робъртсън – Бари Хоукинс.


За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР