СподелиМинистърът на вътрешните работи Калин Стоянов освен с Кирил Петков

...
СподелиМинистърът на вътрешните работи Калин Стоянов освен с Кирил Петков
Коментари Харесай

Стоянов не доказа за политически натиск от Петков и призна за срещи с Борисов и Пеевски

Сподели
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов с изключение на с Кирил Петков е разговарял и с Делян Пеевски и Бойко Борисов.
Само с Петков обаче се е срещал в постройката на Министерство на вътрешните работи,
от което би трябвало да е ясно, че върху него е оказван политически напън.

Така може да се заключи сред Кирил Петков и министър на вътрешните работи Калин Стоянов, който се състоя в ефира на Нова тв.



Самият Стоянов изиска невиждано до този миг включване на министър в ефир, до момента в който в студиото тече диалог със събеседник. В случая – Кирил Петков.

От изявлението на Стоянов стана ясно, че той се е срещал няколко пъти с Кирил Петков, само че не стана ясно каква е била тематиката на тези срещи.

На срещите ми с вас, в миналото да съм ви приказвал за име, някого да наемете? “, попита Кирил Петков.

Стоянов отговори, че до август двамата са имали срещи.

„ Казах, че до август – да. След това не сме се чували. Дотогава е имало голям брой диалози с вас – персонални срещи и по телефона ”, сподели Стоянов без да дава отговор на въпроса за политически назначения, желани от Петков.

След което изясни, че може елементарно да се ревизира какъв брой пъти е идвал Петков в Министерство на вътрешните работи, от което евентуално би трябвало да стане ясно, че водачът на „ Продължаваме промяната “ е оказвал политически напън над него.

В изявлението за Нова Петков съобщи, че Стоянов в действителност е номинация на ГЕРБ. Самият Стоянов не отхвърли, че е разговарял с Бойко Борисов и Делян Пеевски, само че това ставало в Пленарната зала и „ отвън нея “.

последното той посочи, че става въпрос за коридорите на Народното събрание.



За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР