СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със

...
СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в предизборна среща със
Коментари Харесай

Бойко Борисов: България е един обран бостан! Парите ги няма

Сподели
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща със симпатизанти на партията във Велико Търново. Залата на Учредителното заседание, в което е била призната Търновската конституция, го приветства с бурни овации.

Домакин бе кметът на Велико Търново Даниел Панов.

„ По-нестабилна и слаба страна България не е била, Европа – също. Има цялостен стопански безпорядък “, съобщи Бойко Борисов.

Той обърна внимание на неприятната инфраструктура в региона на Търново. „ Едни служители на реда ни бутнаха да минем по-бързо, че щяхме да закъснеем, тъй като има запушване в града. Отворих си прозореца и си крещя: Добро запушване, положително чакане…Международният път минава през чаршията. Това е чудовищно. Цариградско е по-малко запушено от вашия път. Но и то е запушено – хаосът е в цялостните му размери “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Хемус стои три години обрасла с плевели – значи не е значима. Но хората години наред търпят. За Петрич, където оставих, там си е спрял пътят и пътуваш часове по Кресненското дефиле “, установи някогашният министър председател.

„ Санирахме блоковете с нула лв., в този момент не санират нищо, а обещаваха смяна. Това няма кой да го мери – смяната. Истински съм обезпокоен от чувството, което хората чакат отново от нас. Но България е един обран бостан сега, няма ги парите “, сподели Борисов.

„ Не желая изобщо да разясня тези записи, които изтекоха, тъй като аз го знам това. Така беше направена четирилистната коалция. Достатъчно хора се срещнаха с това. Никаква изненада нямам. Те всичкото това са го говорили пред нас. На всеки може да се случи ПТП и не разреших да се приказва и разяснява от ГЕРБ, само че да идеш да асфалтираш, да не можеш да направиш повторна експертиза, в случай че съдът изиска повторна експертиза, това е проблем “, сподели той.

„ Вие представяте ли си да стоят в Брюксел 5-6 милиарда и никой да не иде да ги вземе “, възмути се водачът на ГЕРБ.

„ Ако имаме държавно управление, следващата година ще влезем в Еврозоната “, отсече той. „ Бяхме пример за нулева миграция и пристигна Бойко Рашков – обидата ми е останала. Никога няма да отплащам за това, което направиха пред децата против нас. Арестуваха Севда по тази причина, че е добър пиар. На тези ли хора би трябвало да дадем повече власт “, пита Борисов.

„ Гледам да запазя естествен диалог с хората и Христо Иванов сподели, че в случай че най-вероятно ГЕРБ ще завоюва и най-вероятно ще направи държавно управление с Движение за права и свободи, само че това ще е доста несигурно. Браво, Христо, асолютно си прав. Но това значи нестабилна България, незабележима, неучастваща на никое място. И то щяло да падне. Тогава какво ще правиш, Христо. Без нас какво ще правиш, Христо? Пак ще е несигурно и отново България още години ще е нестабилна “, предвижда водачът на ГЕРБ.

„ Ако стартираме като тях да взимаме заеми и да раздаваме за пенсии, ще банкрутираме страната. Строга финансова дисциплинираност, консервативни финанси, опазване на налозите, мощ в IT бранша и нововъведенията ще има отсега нататък “, отсече той.

„ ПП-ДБ ни дължат ротация, както ние ги подкрепяхме 10 месеца. Ако желаят да има нещо устойчиво, те ще ни поддържат, ние ще сме водещите, само че би трябвало най-малко още 2 партии да влязат. Наесен би трябвало да имаме нов бюджет и да дадем на българите някаква светлина. Иначе отново на Христо ще му кажа, че България след всякога става по-нестабилна и няма предпочитание за ръководство. Активите към този момент са на лимита долу “, акцентира Бойко Борисов. „ Този път нма по какъв начин да подкрепим втория или третия, хората желаят ние да сме преобладаващата мощ “, приключи водачът на ГЕРБ.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР