СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да не прехвърля отговорността на

...
СподелиЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да не прехвърля отговорността на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов да не прехвърля отговорността на другите партии

Сподели
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да не трансферира отговорността на другите партии, сподели на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Той е първа политическа мощ сега. Заявяваше през цялата акция, че ще бъде водеща, постоянна партия за ръководството на България. Сега би трябвало да показва, че зад тези думи е имало някакъв смисъл “, добави Петков.

„ Следващия път, когато събори следващото държавно управление и не си съблюдава ангажимента, да има поради, че съставянето на държавно управление е доста по-трудно, в сравнение с неговото разрушение “, сподели още той.

Петков увери, че ще бъдат „ предвидими пред своите гласоподаватели “.

След като в първия си работен ден, депутатите от 50-то национално заседание не съумяха да си изберат ръководител, Бойко Борисов съобщи, че съставянето на държавно управление има смисъл, единствено в случай че то е от трите най-големи политически сили в Народното събрание. Това са ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и ПП-ДБ.

„ Ако ме питате дали съм оптимист – не съм. В никакъв случай не съм. Най-голямата партия, по традиция, получава ръководителя на Народното събрание и по-късно потеглят някакви процеси. Всички виждаме по какъв начин летим към нови избори, тъй като няма виновни партии. 100 пъти ви споделих, че единствено с Движение за права и свободи не можем да създадем коалиция. Без да има необятен формат, не можем да създадем коалиция. “

„ По-добре ужасяващ край незабавно, в сравнение с да вършим безсмислени неща. Има смисъл ръководството, единствено в случай че е от трите най-големи партии. Другите, в случай че желаят, добре са пристигнали също “, сподели още Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР