СподелиКонспирациите с мигрантите и това, че връщането им е свързано

...
СподелиКонспирациите с мигрантите и това, че връщането им е свързано
Коментари Харесай

Филип Гунев само за ДЕБАТИ: Конспирациите с мигранти имат за цел да дискредитират европейската ориентация на България

Сподели
Конспирациите с мигрантите и това, че връщането им е обвързвано с участието ни в Шенген, имат за цел да дискредитират европейската ориентировка на България.

Това мнение изрази в изявление за ДЕБАТИ някогашният зам.-министър на вътрешните работи Филип Гунев.

Той разяснява случаите в София от предходната седмица, които доведоха до на групи младежи, които са част от уредниците и на неразрешения Луковмаш.



„ При тези митинги на мен усещане ми направиха нацистките поздрави, Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация на първа линия, направи ми усещане по какъв начин и президентът доста бързо повтори тези тайни теории, че всичко, което се случва, има нещо общо с това, че някакви мигранти ще ни бъдат връщани от Европа по отношение на приемането ни в Шенген – това е цялостен наръч от конспирации, които се повтарят, за да дискредитират европейската ориентировка на България “, разяснява Гунев.

По думите му расизмът измежду сходни групи се популяризира от повече от 10-15 години и това не е поради мигрантите, които минават през България.

„ Ако спорът беше сред двама германци, пребили двама български младежи, надали щеше да има митинг със викания „ Мигрантите вън! “, разяснява Гунев.

Той счита, че реакцията на управляващите, при която униформени с автомати са почнали да патрулират в столицата, надали основава чувство за сигурност.

По думите му концепцията Министерство на вътрешните работи да охранява домовете с бежанци в страната е добра, защото това ще успокои обществото, макар че евентуално ще коства повече на данъкоплатците.

Цялото изявление четете на следващия ден.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР