СподелиИзправянето след загуба е най-важното доказателство за характер. Първо, анализ,

...
СподелиИзправянето след загуба е най-важното доказателство за характер. Първо, анализ,
Коментари Харесай

„Величие“ стана възможна, благодарение на Борисов и Пеевски

Сподели
Изправянето след загуба е най-важното доказателство за темперамент. Първо, разбор, по-късно Пътя – нова сила, нови лица, само че най-много промяна на чипа при избора на хайлайф измежду демократите, посредством състезателност и меритокрация.

Не избираме най-хубавите хора вътре, по какъв начин да изберем на открито?

И да не търсим повода непрекъснато отвън ППДБ – ГЕРБ и Движение за права и свободи са такива, каквито постоянно сме знаели, че са.

Знаехме ли, че имат власт и запаси – на процедура безгранични за купят и подменят резултатите от изборите, само че най-много да откажат народа на гласоподава. И какво направихме с цел да не бъде по този начин – по кое време не признахме избори? И като не ги признаваме и кротко влизаме в Парламента към този момент сме част от Статуквото.

Докато ДАНС се занимаваше с дискредитацията на ППДБ водачите, преднамерено пропуснаха да виждат, че към съветските сътрудници от Възраждане, влизат и съветски сътрудници от Величие /какво неуместно име издаващо комплекс/, освен това освен в родния Парламент, само че и в Европарламента. То това е моделът Борисов-Пеевски.

Няма никакво подозрение, че Величие стана допустима с помощта на Борисов и Пеевски, тя е техен план, другояче Министерство на вътрешните работи и ДАНС от дълго време да са разкрили като съветски сътрудници. То е продължение на договореностите на Борисов да не пипа ползите на Москва у нас, още от 2009 година.

Много са грешките на водачите на ППДБ – не това, че дружно с Борисов и Пеевски предотвратиха завличането на България в евразийска посока.

Лидерите на Политическа партия бяха спуснати от горната страна – през служебни кабинети и по този начин и не развиха политически инстинкти, които се добиват единствено от Улицата и от израстване от низините.

Незнайно за какво взеха решение, че знаят всичко и няма потребност да слушат „ патили “. Въобразиха си, че каквото кажат е бисер – помните нелепицата на Лорер за Пеевски. Сега към този момент признават, че са се учили, само че не помниха най-важния урок – у нас демократите имат право единствено на един опит, преди Системата да затвори вратите пред тях/нас.

Ако не съумеят за това време да си обезпечат политическо време за нов ход – губят и тяхната и нашата вероятност. Човек в съпротива се учи по-добре и по-бързо, само че се опасявам, че неналичието на политически инстинкт ще си остане.

Колко пъти им споделях, не потулвайте борбата с корупцията, тъй като това ви е най-хубавият инструмент за въздържане на Пеевски и Борисов. Не би.

Кога ги чухте да приказват за КТБ – а там е най-голямото закононарушение на прехода против закона и демокрацията? Кога отвориха тематиката за Турски поток – не са знаели – от по кое време пиша и приказвам за това, има и купища следствия? Не било политкоректно, до момента в който се договарят с Борисов и Пеевски за „ огромните “ промени.

Пробвали били до каква степен ще стигнат границите на единодушие на Борисов. Да бяха питали, нямаше потребност да ни губят времето с трупането на персонален опит? Този политически наивитет е неприемлив, тъй като губят не своето време, а времето на стотици хиляди, на милиони българи.

Ще има време за по-задълбочени разбори – само че огромният проблем е крахът на българската народна власт с 70 % негласували, което автоматизирано делегитимира властта.

То е разумно – това е единствената формула, по който Борисов и Пеевски могат да останат на власт, посредством тоталното изключване на народа от изборите. За това приканвам тази тематика за легитимността на властта и на изборите да бъде първата реакция.

Трябва да бъдем деликатни и с отрицанието, тъй като измежду демократическата общественост има традиция на самоизтребление посредством извънредно отричане. Тези, които плюха по ППДБ желаят незабавни оставки веднаги и на всички, а това е тъкмо този вид брутално и разрушително отричане. Както им споделих – опасявам, че те към този момент са в групата на Петър Москов – с непрекъснато закрепено отношение от електората на ППДБ, с нула доверие.

Не мога да отбележа и неналичието на сила и отдаденост на акцията. Понякога имах възприятието, че повече пазя идеята им в изборите – да завоюват места, в сравнение с те самите. Каних Кирил в Алтернативата като го предизвестих, че ще му задавам сложни въпроси – не откри време.

Ами „ откровението “ на Христо Иванов в последните дни на предизборната акция, че били „ единствените “, и за това трябвало да се гласоподава за ППДБ, пристигна като „ гръмотевица “. Като сте единствените, а гласоподавателите му дадоха отговор – ще си стоим в къщи, тъй като никой нищо не дължи на ППДБ, хората желаят да бъдат убеждавани, увещавани!?Що за липса на политически такт?

А това, че сложиха Радан Кънев на неизбираемо място, а той е потвърден актив, е върхът на това, което назовавам неприятна преценка.

Ще приказвам тази вечер през клуба „ Светослав Лучников “ в централата на ДСБ. Не всичко е изгубено и тази плесница беше нужна и може да бъде потребна. За тези, които могат от грешките да извличат поучения.

Коментарът е оповестен във Facebook профила на създателя. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР