СподелиИстинската драма ще дойде при ротацията, коментира лидерът на ГЕРБ

...
СподелиИстинската драма ще дойде при ротацията, коментира лидерът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов: Истинската драма ще дойде при ротацията

Сподели
Истинската драма ще пристигна при ротацията, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти след отхвърлянето на вота на съмнение.

Той акцентира, че през декември има две доста значими дати – 6 и 15, за смяната в Конституцията. Това наложително ще ни държи нас до тогава, акцентира водачът на ГЕРБ, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му кабинетът ще остане, в случай че дружно с „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) намерят сили да създават не за пред медиите положителни вести, а цели браншове схванат, че вършат положително.



Ако обаче продължи практиката да се търсят кавги, вместо сплотяващи тематики, то най-хубавото е да се разпадне тази сглобка и да се отиде на нови договаряния, нови избори, счита той.

Правителството сме го „ сглобили “ дружно, несполучливият избор е триумф за двете политически сили и на подкрепящите ни други, разяснява Борисов. Според него обществото към момента не е готово с нещо по-добро, което може да размени това.

Лидерът на ГЕРБ поддържа основаването на краткотрайни комисии – за полицейското принуждение по време на митинга против БФС, поискана от ПП-ДБ, и втората – препоръчана от Движение за права и свободи, обвързвана с министъра и зам.-министъра на електронното ръководство.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР