СподелиГеорги Иванов-Гонзо няма да бъде вписан скоро като нов президент

...
СподелиГеорги Иванов-Гонзо няма да бъде вписан скоро като нов президент
Коментари Харесай

Нова драма във футбола! Съдът спря вписването на Гонзо като шеф на БФС

Сподели
Георги Иванов-Гонзо няма да бъде вписан скоро като нов президент на БФС, оповестява Sportal.bg. Причината е в аматьорския футболен клуб Скравена, който през днешния ден е завел дело в съда с искане вписването на новия президент и Изпълком да бъде спряно.

Доводите в настояването на Скравена са, че молителят е член на сдружението, по чиято партида е подадено заявката, с което се желае регистриране на промени въз основа на решения на конгреса, извършен на 15 март 2024 година Аматьорският клуб упорства за анулация на всички решения, взети на изключителния конгрес.

Софийският градски съд е излязъл с определение, което гласи, че стопира регистърното произвеждане до привършване производството по исковата молба на Скравена. Определението може да се апелира от БФС пред САС в 7-дневен период.

Това значи, че към този миг президент на футболния съюз е Михаил Касабов, който извършва краткотрайно тази служба след оставката на Борислав Михайлов. Действащ изпълнителен комитет пък е този с Емил Костадинов, Йордан Лечков, Венцеслав Стефанов и всички останали от остарелия състав на управителното тяло на централата.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР