СподелиДоналд Тръмп заяви вчера, че няма да бъде диктатор с

...
СподелиДоналд Тръмп заяви вчера, че няма да бъде диктатор с
Коментари Харесай

Тръмп каза, че ще да бъде диктатор само в първия ден от втория си мандат. Обещание или заплаха са думите му?

Сподели
Доналд Тръмп съобщи през вчерашния ден, че няма да бъде деспот „ като се изключи първия ден “, в случай че бъде избран отново за президент на Съединени американски щати през 2025 година

Бившият президент беше притиснат от публицисти дали ще се откаже от предприемането на ответни дейности против всичките си врагове, в случай че влезе още веднъж в Овалния кабинет. Първоначално той се въздържа да отговори, само че когато го попитаха за повторно сподели, че ще бъде деспот единствено в първия ден от втория си мандат.

Той подчертава върху два съответни казуса:

„ Искам да затворя границата и желая да надупчвам “, сподели Тръмп. „ Освен това, аз не съм деспот. “

През последните седмици разнообразни новинарски издания зад Океана акцентираха на властническия уклон на оферти от Тръмп метод за втори мандат.

Тръмп сподели също, че не чака президентът Байдън да бъде претендентът на демократите за президент, базирайки се на психическото и физическото положение на президента.

„ Аз персонално не мисля, че той се оправя физически “, сподели Тръмп. „ Психически бих споделил, че е също толкоз неприятен, а може би и по-лош. “

77-годишният Тръмп се прицели в Байдън, до момента в който актуалният президент е изправен пред възходящи въпроси по отношение на последствията от напредналата му възраст. Байдън, който навърши 81 години през ноември, неведнъж е отхвърлял терзанията по отношение на възрастта си и способността си да извършва съответно отговорностите си.

На въпрос кой счита, че ще размени Байдън като номиниран от Демократическата партия идващия ноември, Тръмп косвено уточни Гавин Нюсъм, като се базира на дебата на губернатора на Калифорния през предходната седмица.

„ Видях го на дебата онази вечер “, сподели Тръмп. „ Той е остроумен, само че не разполага с обстоятелства. Мисля, че се оправи добре. ”

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че може би би се отказал от кандидатурата си за преизбиране в случай че не се беше изправил против Доналд Тръмп. Той добави, че републиканецът съставлява неповторима опасност за страната.

В същото време утвърждението на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е покрай най-ниското си равнище за целия интервал на президентството му, което е знак за идните провокации пред кандидатурата му за преизбиране, демонстрират резултатите от ново изследване на Ройтерс/Ипсос.

Широко публикувано е упованието, че Байдън ще се изправи пред реванш през ноември 2024 година с някогашния президент Доналд Тръмп, който е любимец за номинацията на републиканците. Други неотдавнашни анкети сочат евентуално оспорвана и с дребна разлика конкуренция сред двамата.

Проучването сподели, че американците виждат стопанската система, престъпността и имиграцията като най-големите проблеми пред страната – по всички тези въпроси Тръмп и други републиканци са подлагали на критика Байдън. Деветнадесет % от интервюираните правят оценка стопанската система като главен проблем, до момента в който 11% показват имиграцията, а за 10%  престъпността е проблем.

Рейтингът на публичното утвърждение на Байдън се задържа под 50% от август 2021 година, а през този месец рейтингът остана покрай най-ниските равнища за интервала на неговото президентство – 36% – следени в средата на 2022 година

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР