СподелиДнес през деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб,

...
СподелиДнес през деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб,
Коментари Харесай

Слънчево и топло за сезона ще бъде времето днес

Сподели
Днес денем ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Източна България – сдържан вятър от западната четвърт. Привечер от запад облачността ще се усилва, само че ще остане без превалявания. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 10° и 15°, в София – към 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, сутринта тук-там по южното крайбрежие – мъгливо. Ще духа до сдържан вятър от западната четвърт. Максималните температури ще бъдат 12°-14°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Привечер от запад облачността ще се усилва и вплътнява, само че ще остане без превалявания. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 9°, на 2000 m – към 3°.

През последния ден от тази и първия от новата година ще остане относително топло. Ще има раздрана, най-вече забележителна облачност, без превалявания. В източните региони ще духа слаб юг-югозападен вятър, а в останалата част от страната ще е съвсем безшумно и на доста места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, а оптималните – сред 9° и 14°. В новогодишната нощ ще е без превалявания с раздрана облачност, тук-там и до ясно. Около среднощ температурите ще са от 1°-2° тук-там в Западна България до 8°-9° по Черноморието.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР