СподелиДимитър Главчев би трябвало да успее. Отговорността не е само

...
СподелиДимитър Главчев би трябвало да успее. Отговорността не е само
Коментари Харесай

Михал Камбарев: Днес службите спретнаха поредната предизборна акция в „Митници“

Сподели
Димитър Главчев би трябвало да успее. Отговорността не е единствено негова, отговорността е и на президента. Румен Радев не би трябвало да твърди, че няма никакви пълномощия и да бяга от отговорност. Президентът избра ярка политическа фигура за длъжностен министър председател. Той би трябвало да поеме своята отговорност. Надявам се двамата с Главчев да подберат вътрешен министър и министър на електронното ръководство, които в действителност да проведат почтени избори.

Това съобщи по Nova News депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Михал Камбарев, който разяснява последните политически събития.

„ Президентът има задоволителен избор за служебни министър председатели. Мисля, че още веднъж се опита да вкара ужас в страната и още веднъж преди избори. Помним негови изявления, че страната ще банкрутира. Сега твърди, че ще изпаднем в конституционна рецесия. Списъкът за служебни министър председатели е от 10 индивида. Президентът има избор и няма конституционна рецесия “, добави той.

„ След изборите ще търсим партньоства с партии, които желаят същински промени. Това е повода да отиваме на избори – ГЕРБ и Движение за права и свободи не желаят промени на никое място. Виждаме и през днешния ден службите по какъв начин си спретнаха предизборна акция в Агенция „ Митници “. Г-жа Петя Банкова уволни 20 митничари по сигнал за корупция от Австрия. Последните дни бяха хванати рекордни количества опиати. Днес госпожа Банкова трябваше да се срещне с посланика на Австрия, с цел да обсъдят идването на австрийски митничари, които да оказват помощ. И тъкмо през днешния ден се организира тази акция. Хората се питат за корупция ли става въпрос, а медиите излизат със заглавия – „ Арестуваха шефката на Агенция „ Митници “. Г-жа Банкова не е задържана. Същата предизборна акция видяхме преди локалните избори. Тогава нападнаха машинното гласоподаване. Днес нещата се повтарят и ДАНС прави предизборна акция “, безапелационен бе Михал Камбарев.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР