СподелиДаже не знам дали да го коментирам. От една година

...
СподелиДаже не знам дали да го коментирам. От една година
Коментари Харесай

Кирил Петков: Заредил ли е Делян Добрев от „Лукойл“ и подпомогнал ли е режима на Путин?

Сподели
Даже не знам дали да го разясня. От една година слушаме левчета, милиарди. Всички знаем, че тези тези са дори неактуални. Моят въпрос към него (Делян Добрев – б. а.) е дали и той е заредил от „ Лукойл “ бензиностанцията резервоара си и по този метод е подкрепил ужасния режим на Путин. “

Това съобщи водачът на ПП-ДБ Кирил Петков в Пловдив във връзка обвиняванията на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, че сме купували 3 пъти повече петрол при ръководството на Денков и Асен Василев и при война в Украйна, оповестява „ 24 часа “.

„ Когато стартира войната, ние нямахме никакви други благоприятни условия за доставки. Сега всички взехме решение и успяхме да създадем по този начин прекъсването на дерогацията, с подобен равномерен интервал, че да не се усетят цените “, сподели Петков. И добави, че в случай че беше станало по-бързо, това е щяло да докара до стрес в системата. Той е безапелационен, че не е имало различен снабдител, с изключение на „ Лукойл “.

На въпрос има ли към този момент съгласие с ГЕРБ за ротацията, съпредседателят на Политическа партия разяснява, че прекалено много се приказва за постове. „ Всъщност същинският въпрос е какво желаеме да случим в идващите 9 месеца. Като действителни дейности, като действителни промени, като действителни позитивни неща за българските жители “, съобщи той. По думите му чак откакто слагат задачите на кабинета, би трябвало да разискват кой да влезе в него. „ За мен тематиката за ротацията е толкоз значима, колкото и тази за регулаторите. Да не кажа, че те са по-важни. И ние би трябвало да имаме едно действително съгласие ще имаме ли в действителност промяна в тези перманентни структури на властта “, разясни Кирил Петков. За него това са същинските тематики, а останалото е незадълбочено пояснение за какво няма съгласие.

„ Чух Делян Добрев да споделя „ за какво службите не работят повече “. За това съм склонен с него. Реформа в службите, в регулаторите, транспарантен развой, продължение на главните цели на България “, сподели Петков. Според него, колкото по-малко промени в състава на държавното управление има, толкоз по-малко стрес ще се сътвори за обществото. „ Защото всички видяхме, че то работи добре. С рецензии, без рецензии, добре работи “, добави той.

Лидерът на Политическа партия отсече, че почита решението на премиера Денков да подаде оставка. „ Аз го поддържам. Както поддържам и Мария Габриел да бъде министър председател. Но тук не би трябвало да приказваме кой каква позиция да заема, а какво ще реализираме за България в идващите 9 месеца. Когато решим огромните въпроси, кадровите следват “, сподели още Кирил Петков. Добави, че позицията на партията за това кой да стане външен министър не се е трансформирала и би трябвало са има симетричност.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР