СподелиБях на този протест и бих се радвал да има

...
СподелиБях на този протест и бих се радвал да има
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Нито Борисов, нито Пеевски имат интерес от разпадане на „сглобката“

Сподели
Бях на този митинг и бих се радвал да има проямна в управлението на БФС. Голяма част от агитките са нападателни и извънредно националистически. Но полицията доста рано стартира с водните оръдия и като цяло прекали. Това показа пред Nova News социологът Първан Симеонов във връзка митингите против БФС предходната седмица.

На въпрос за възможна оставка на вътрешния министър социологът счита, че такава доста мъчно ще бъде реализирана, защото наподобява, че Делян Пеевски „ държи “ на Калин Стоянов. Първан Симеонов обаче акцентира, че полицейското принуждение не трябва да бъде толерирано под каквато и да е форма.

Според него нито Пеевски, нито Борисов имат интерес да се разпада така наречен „ сглобка “.

„ Г-н Пеевски е по-влиятелен от всеки път, а евентуално можем да кажем същото и за господин Борисов. Така че те имат интерес такива като ПП-ДБ „ да се пържат “ на предна линия, а през това време ГЕРБ и Движение за права и свободи да са в бяло. Честно казано, в случай че бях на мястото на ПП-ДБ, щях да се чудя какво върша в тази „ сглобка “, разяснява Симеонов.

По думите му ПП-ДБ имат вяра, че „ правят работа и че народът ще ги оцени “.

„ Те просто раздават пари, с помощта на което замязваме на естествена европейска страна. Това ще бъде хубаво, в случай че бъде удържано “, добави социологът.

Първан Симеонов не вижда аргументи да не се стигне до ротацията с Мария Габриел и още един път посочи тезата си, че за Борисов тази „ сглобка “ е „ чудесна, тъй като хем управлява, хем други правят черната работа “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР