Сподели5-годишно дете е обезобразено от бой, като ударите са му

...
Сподели5-годишно дете е обезобразено от бой, като ударите са му
Коментари Харесай

Дете е обезобразено от бой от майка му и приятеля ѝ

Сподели
5-годишно дете е обезобразено от пердах, като ударите са му нанесли родната му майка и нейният другар, освен това с особена свирепост.

Двамата са задържани, упрекнати са в малтретиране и прокуратурата изиска непрекъснатия им арест.

Според управляващите насилието над детето е осъществено с особена свирепост, което е довело и до краткотрайна заплаха за живота му.

Вчера следобяд Районният съд изиска непрекъснато задържане за двамата обвинени.

Жестокостта към момчето е осъществена през декември в дома на мъжа, в който са живели тримата – детето, 35-годишната му майка и пастрока му, който е на същата възраст.

На детето са породени контузии, довели до обезобразяване на главата му, разстройство на здравето, както и краткотрайна заплаха за живота.

Мъжът, който е притеглен като обвинен, е употребявал мощ и опасност по отношение на детето.

Майката е живяла с мъжа на фамилни начала от 2023 година. Родителските права се упражнявани от нея, защото бащата на сина й бил в чужбина.

Вече е открито, че 35-годишната жена и пастрокът неведнъж са проявявали физическа и вербална експанзия и унизително отношение към детето.

Случаят става прочут на полицията, откакто на 8 януари родственик на детето се срещнала с него, и видяла огромна рана на главата му, като незабавно е уведомила полицията.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР