СподелиГотови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме,

...
СподелиГотови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Реформите са по-важни от самоцелното управление

Сподели
„ Готови сме да седнем с вас, да преговаряме, да обсъждаме, само че не и с цената на нашите правила. Моля ви, сътрудници от другите партии, в случай че трети път ви кажем: „ Няма да си предадем правилата “, повярвайте ни. Когато ви кажем, че няма да се наведем, няма да кажем, че ръководството е по-важно от промените, повярвайте ни.Ако отново не ни повярвате, отново ще отидем на избори “. Това сподели Кирил Петков, съпредседател на „ Продължаваме промяната “ и един от водачите в обединението „ Продължаваме промяната – Демократична България “ по време на Отчетно-изборното заседание на партията.

„ На идващите избори би трябвало да се избере дали желаете министър председател, който наподобява европейски учен със познания, некорумпиран, или желаете тях двамата “, попита Петков, сочейки фотосите на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Той насочи апел към тях: „ Не се срамувайте хора, кажете си го, няма проблем:-„ Решаваме всичко дружно, ние сме едно “. Ще бъде по-лесно и почтено “, добави той.

„ Докато вие си мислехте, че ни надигравате тактически, една огромна смяна стана стратегически и тази смяна не може да се върне “, съобщи Петков.

Българите си трансформираха упованията и мисленето. Само преди две години и половина България беше дребна и бедна страна. Сега се разбра, че не е бедна страна, тя просто беше доста крадена страна “, добави Петков. „ Това се промени в съзнанието на хората, съобщи той и означи още една смяна – че България може да бъде една естествена европейска страна, а не подвластна от Русия външна страна. “

Относно връзките с „ Демократична България “ Петков установи, че с тях са като един пестник, тъй като имат едни и същи цели и една визия – България като естествена европейска страна. „ Ние сме разнообразни марки на една общественост “, сподели още той.

Петков разяснява, че демографската рецесия не е толкоз страшна, в случай че имаме естествена икономическа политика. Той уточни, че това, за което съжалява, е, че не сме постигнали участието в еврозоната.

„ Европа тъкмо преди няколко дни сподели, че ни чака в еврозоната “, сподели Петков и съобщи, че след изборите ще довършат и тази задача.

„ Когато сме първа политическа мощ на идващите избори, ще продължим и ще си го довършим “, даде обещание Петков.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР