СподелиФермата“ изглежда наистина ще остане в миналото. Дуетът водещи и

...
СподелиФермата“ изглежда наистина ще остане в миналото. Дуетът водещи и
Коментари Харесай

Първи кадри от новото шоу на Иван и Андрей, името още е тайна

Сподели
„ Фермата “ наподобява в действителност ще остане в предишното. Дуетът водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов явно са фокусирани върху новото си предаване. По всичко проличава, че те нямат самообладание да се впуснат в прясното си начинание и по тази причина разгласиха първи фрагменти от него в Инстаграм.

Двамата още даже не са оповестили по какъв начин ще се споделя предаването, по тази причина за него се загатва само като „ новото “. Декорът, на фона на който са се снимали, е много спестовен. Той е бюро и фотография от вечерна София, на която се вижда Софийския университет.

Кадрите в Инстаграм бяха посрещнати с възторг от почитателите им. За страдание, въпреки че мнозина желаят да видят възобновление на прословутото „ Сблъсък “, което ги трансформира в звезди, евентуално новото предаване, което ще е по-скоро подкаст, няма да бъде доста сходно.

Както Иван и Андрей оповестиха, настоящият им план няма да се излъчва по малкия екран, а ще е единствено в интернет. Засега обаче не е ясна нито тематиката, нито формата, която ще има.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР