Списание Циушъ“ ще публикува утре статия на китайския лидер Си

...
Списание Циушъ“ ще публикува утре статия на китайския лидер Си
Коментари Харесай

Списание „Циушъ“ ще публикува статията на Си Дзинпин „Да се придържаме към принципа за върховенство на народа“

Списание „ Циушъ “ ще разгласява на следващия ден публикация на китайския водач Си Дзинпин със заглавие „ Да се придържаме към правилото за господство на народа “. Това е извадка от полемиките на Си Дзинпин от ноември 2012 година до декември 2023 година В публикацията се акцентира, че народът е основател на историята. Желанието на хората за по-добър живот е главната водеща цел на ККП. Първоначалното желание и задача на партията е да търси благополучие за китайския народ и да съживи китайската нация. Това са главните правила и главната движеща мощ, която кара Китайската комунистическа партия да продължи напред.

Статията акцентира, че хората са решаващата мощ в построяването на съвременна социалистическа мощ на всеобхватна основа. Необходимо е да се вкара идеология за развиване, насочена към ползите на народа, да се решат належащите проблеми на хората, с което достиженията на модернизацията да могат да бъдат от изгода за всички. Трябва да се търси по-очевиден и по-съществен прогрес в насърчаването на общия разцвет на целия народ.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед36286Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед30591Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед30344Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед34641Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед70915Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед548178Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178250Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136377Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121904Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни придвижвания  Мария Захарова, топли думи, българския народ, Трети март  Мария Захарова, топли думи, българския народ, Трети март Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР