Списание Тайм обяви своя избор за личност на годината, както

...
Списание Тайм обяви своя избор за личност на годината, както
Коментари Харесай

И личност на ГОДИНАТА според сп.ТАЙМ е...

Списание " Тайм " разгласи своя избор за персона на годината, както прави от 1927-година насам и той е... украинския президент Володимир Зеленски и " духа на Украйна ".

Наградата се присъжда на събитие или персона, за които се счита, че са оказали най-голямо въздействие върху световните събития през последните 12 месеца. 

" В един свят, който се определяше от разделянето, имаше обединяване към тази идея, към тази страна ", написа Едуард Фелсентал, основен редактор на списанието. 
   View this post on Instagram

 

Той добавя, че " духът на Украйна " се отнася за украинците по целия свят, в това число и за доста от тези, които " са се борили зад кулисите ". Сред тях са хора като Ивген Клопотенко, готвач, обезпечил хиляди безвъзмездни ястия за украинците, и медикът Юлия Паевска, която беше пленена, а по-късно освободена след три месеца в съветски плен.

Списанието показва, че господин Зеленски е въодушевил украинците и е получил интернационално самопризнание за смелостта си да се опълчи на съветската инвазия.

" Успехът на Зеленски като боен водач се основава на обстоятелството, че смелостта е заразителна ", се споделя в публикацията, отдадена на него. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР