Списание Interview публикува разговор между холивудските звезди Брад Пит и

...
Списание Interview публикува разговор между холивудските звезди Брад Пит и
Коментари Харесай

Брад Пит откри, че като остарееш, ставаш по-сантиментален

Списание Interview разгласява диалог сред холивудските звезди Брад Пит и Антъни Хопкинс, по време на който те стигнаха до извода, че хората стават по-уязвими в прочувствено отношение с възрастта, съобщи БГНЕС.
" Не съм плакал от към 20 години, само че в този момент станах по-емоционален. Разстройвам се от деца, другари, вести ", призна Пит. " Мисля, че това е добър знак ", добави той
Хопкинс, който се снима с Пит във филмите " Легенди за пристрастеността " (1994) и " Да срещнеш Джо Блек " (1998), добави, че такива сълзи не се проливат от горест. " Когато остарееш, откриваш, че от време на време просто искаш да плачеш. Не става въпрос за тъга. Става въпрос за величието на живота ", разяснява носителят на " Оскар ".
Актьорите разискаха и неточности, позволени в предишното. Според Брад Пит хората не би трябвало да бъдат съдени за грешките си, а за това по какъв начин хората реагират на тях.
" Живеем във време, в което всички съдят прекомерно строго за грешките. Ние придаваме прекомерно огромно значение на това. Но постоянно ще бъркаме. Много по-важно е да се види каква стъпка ще предприеме сбъркалия след случилото се ", акцентира Пит.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР