Списание GRAZIA, което е еталон за мода и стил и

...
Списание GRAZIA, което е еталон за мода и стил и
Коментари Харесай

Списание Grazia празнува своята 15-та годишнина

Списание GRAZIA, което е пример за мода и жанр и знак на фразата „ made in Italy “ на международния пазар от 80 години насам, този месец отбелязва своята 15-та годишнина в България. За да отпразнува това значимо събитие, списание GRAZIA България, ще събере на блестящо празненство своите правилни почитатели и читатели, звезди от света на модата и хубостта, както и свои сътрудници и рекламодатели, които непроменяемо са вярвали в триумфа на този исторически бранд през годините.

От 1938 година насам, когато е основан, италианският бранд GRAZIA постоянно е бил млад, любопитен и вселенски (с 24 издания по света, от които българското е първото). За тези 15 години на българския пазар, GRAZIA e съумяла да резервира свежестта, модерния лъх и силата си на принт издание. „ Ние имаме вяра в преимуществата на принта “, споделят от редакцията на GRAZIA, „ само че това не значи, че не имаме вяра и в силата на интернет. Напротив. Знаем, че съчетавайки принт изданието с онлайн версия на GRAZIA България ще достигнем до повече почитатели от разнообразни възрасти. “ Доказателство за тези думи е изцяло обновеният уебсайт на GRAZIA. Освен новия, по-свеж дизайн, дава и доста повече по размер и разнообразно по тема наличие, без да изневерява на главната си задача: да забавлява и въодушевява актуалната жена. Перфектният баланс сред мода и жанр, хубост, просвета и общественозначими тематики, характеризиращ GRAZIA като бранд на всички места по света, е деликатно преценен и добре непокътнат и в graziaonlinе.bg.

Списание GRAZIA #184 е на пазара. В него можете да прочетете повече за надарени актьори, занимаващи се с арт планове в България, за персоналния живот на скандалната Мей Уест – „ дамата, измислила секса “, за Илон Мъкс и неговата персонална история, два дни откакто разгласи, че има заплаха да банкрутира, за банските костюми, които напущат пясъчната зона и стават част от дрешника ни в града и за трендовете за грим през горещите дни.

Юбилейният брой GRAZIA 15 очаквайте през юли!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР