Списание „Форбс” нареди сред водещите млади лидери в Европа за

...
Списание „Форбс” нареди сред водещите млади лидери в Европа за
Коментари Харесай

Само на 26 години: Отличени от „Форбс” българи разказват за успеха и бизнеса си

Списание „ Форбс” подреди измежду водещите млади водачи в Европа за 2019-а година двама млади българи - Татяна Миткова и Велизар Шулев.

Те са единствено на 26, само че към този момент имат бизнес, който оказва помощ на авиопътници да си получат компенсациите при проблеми с полетите.

Най-важно за нас е да имаме повече клиенти, на които сме помогнали и екипната работа да е сполучлива, споделиха те пред „ Тази събота”.
Какви са правата на пасажерите при анулиран полет? Ако се откажат от пътуването, хората могат да получат парите за билета си назад
Компанията им започва като опит, тъй като самите те са били пострадали от проблеми при полетите си. И двамата са приключили в чужбина и това е било обвързвано с доста пътувания. Именно по този начин се ражда концепцията им.

Работата им се базира на европейското законодателство за обезщетение на пасажери при проблеми с полетите.

Успелите българи обясниха, че компенсациите са сума за породените неудобства, която е много огромна и че то се получава при анулирани полети заради механически аргументи, пласиране на повече билети, в сравнение с има и забавяне над 3 часа.

Татяна и Велизар разясниха, че всеки може да опише своята обстановка през тяхното гратис приложение, с цел да разбере какво му се поставя и дали му се поставя.
„ Форбс “ разгласи китайския президент за най-влиятелния човек на планетата Вижте кой различен попада в класацията
И двамата се виждат помъдрели след време и непретенциозно отклоняват въпросите за по-успешните си инициативи, одобряват ги като помощ за другите, а не просто като себедоказване и просто упоритост.

Усмихнати и положителни, единствено на 26, съумелите българи въодушевяват с целенасоченост и образец, че няма невъзможни неща.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР