Списъкът включва миналогодишните модели смартфони и таблети. Според портала Gizmochina

...
Списъкът включва миналогодишните модели смартфони и таблети. Според портала Gizmochina
Коментари Харесай

Браво: по-старите смартфони на Samsung ще получат една от най-иновативните функции на Galaxy S24

Списъкът включва миналогодишните модели смарт телефони и таблети. Според портала Gizmochina те ще получат функционалността Instant Slow-mo, която е част от платформата Galaxy AI.

Instant Slow-mo благодарение на изкуствения разсъдък прави от нормално видео видео същото видео, само че със занимателен каданс. За първи път тази функционалност се появи във флагманските модели Galaxy S24 на Samsung. Това стана през 2024 година В бъдеще притежателите на следните устройства ще могат да употребяват същата функционалност:

Galaxy S23; Galaxy S23 Plus; Galaxy S23 Ultra;  Galaxy Z Fold 5;  Galaxy Z Flip 5; Galaxy Tab S9 Ultra; Galaxy Tab S9 Plus; Galaxy Tab S9.

Компанията оповестява, че функционалността ще поддържа повече типове видео. Понастоящем тя е лимитирана до резолюции от 720p до 8K, 8-битова цветна разграничителна дарба и формат.mp4.

Скоро съвместимостта ще бъде увеличена с нови режими. Ще бъде добавена резолюция 480p, само че с 10-битова дълбочина на цвета. Ще има и поддръжка на.mov формата.

От Samsung помолиха притежателите на доста остарели смарт телефони да не се тормозят. Функцията се поддържа от мобилните телефон с чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, както и по-нови.

Instant Slow-mo ще се появи в гореспоменатите модели дружно с актуализацията One UI 6.1, която се чака в средата на тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР