Списъкът с олигарсите на руския президент Владимир Путин, публикуван от

...
Списъкът с олигарсите на руския президент Владимир Путин, публикуван от
Коментари Харесай

Белия дом прекроил списъка с „олигарсите на Путин“

Списъкът с олигарсите на съветския президент Владимир Путин, оповестен от Министерството на финансите, е бил прекроен в последния миг от върховен чиновник на Белия дом.
Това разкри Андерс Ослунд от Atlantic Counsil, началник на групата, дефинирала критериите, по които е трябвало да се дефинират хората, попаднали под глобите.

" Целта на отчета бе да се посочат тези, които са създали положение благодарение на противозаконни връзки с Кремъл. По това работиха разнообразни институции в Съединени американски щати. Но в последната минута преди публикуването, почитан чиновник се намеси, извади едни имена и вкара държавното управление и президентската администрация на Путин в листата. Той е добавил и 96-те милиардери, включени и в листата на " Форбс ", споделя специалистът.

Според него, в този си тип отчетът единствено ще сплоти към Владимир Путин съветския ръководещ хайлайф. А в действителност концепцията на създателите и на закона CAATSA, и на описите на лицата, които могат да попаднат под наказания е била напълно друга.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР