Списъкът с магистрати от клуба на Нотариуса е един доста

...
Списъкът с магистрати от клуба на Нотариуса е един доста
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Списъкът с магистрати от клуба на Нотариуса е един доста долнопробен пасквил

" Списъкът с магистрати от клуба на Нотариуса е един много долнокачествен памфлет, една треторазядна конспирация, която изобщо не е на равнището на Народното събрание. Срамно е той да се занимава с това нещо ", сподели в ефира на Българска национална телевизия някогашният ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев.

Според него в този " документ няма нито един проверим факт или събитие, което може да послужи на парламентарната комисия да има обосновани изказвания ".

Йовчев счита, че се губи фокусът за това, какъв би трябвало да бъде резултатът от активността на комисията, разглеждаща случая с Нотариуса. Най-важният въпрос, на който би трябвало да се отговори съгласно него е за какво се стигна до такава степен " такива групи като тези на Нотариуса да могат да въздействат по този метод върху системата ".

" Трудно ми е да дам оценка на това, което прави прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, тъй като дейностите не са обществени и в хода на едно следствие би трябвало да бъде по този начин. По връзки на това, което се случва в Народното събрание аз персонално изпитвам някакви опасения, тъй като виждам, че целият метод на комисията води към това, че отваря необятно вратата на разискване на интриги ", сподели някогашният ръководител на ДАНС.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР