Списъкът на продуктите от SilverStone бе попълнен с нов процесорен

...
Списъкът на продуктите от SilverStone бе попълнен с нов процесорен
Коментари Харесай

SilverStone подготвя за сокета LGA115x нископрофилния CPU-охладител Argon AR 11

Списъкът на продуктите от SilverStone бе запълнен с нов процесорен охладител от серията Argon, който е планиран с нископрофилен дизайн. Устройството получи комерсиалното название SilverStone Argon AR 11 и е предопределено за приложимост взаимно с чиповете под сокета от фамилията LGA115x. Височината на охладителя е единствено 47 mm, което разрешава монтирането му в компактните системи, основани на дънни платки със общоприети mini-ITX размери.





Охладителя е с размери от 97 х 94 х 47 мм и включва в структурата си паралелно на основата ситуиран алуминиев нагревател, който се пронизва от четири медни топлинни тръби с диаметър 6 мм, имащи S-образна форма. За възстановяване успеваемостта на решението, тръбите са пресовани в региона на основата, като по този начин са в директен контакт с повърхността на процесора.

Отгоре върху охладителя  SilverStone Argon AR 11 се намира 92-мм вентилатор с дебелина единствено 15 мм, който се свързва към дънната платка посредством 4-пинов PWM конектор, а скоростта му на въртене е променлива в диапазона от 1200 до 3000 об/мин с оптимално генериран звук от 44,5 dВ и нагнетяван въздушен поток до 55,76 CFM.





Устройството може да се оправи с топлоотвеждането на до 95 Вата, което прави допустимо неговата приложимост даже и взаимно с 6-ядрените процесори Intel Coffee Lake-D. Производителят към този момент не прецизира цената на CPU-охладителя SilverStone Argon AR 11 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР