Списъкът на онези, които са били ударени от Уолш, се

...
Списъкът на онези, които са били ударени от Уолш, се
Коментари Харесай

Дали Луис Уолш е най-токсичният и огорчен човек в телевизията? КЕЙТИ ХАЙНД разкрива защо се е карал с всички през годините - от най-добрия си приятел Саймън Коуел до Черил Туиди. И враждата му с Джедуард рискува да възобнови обвиненията в злоупотреби в X

Списъкът на тези, които са били ударени от Уолш, се чете като поименна инспекция в шоубизнеса, с певицата от Girls Aloud Шерил Туиди и множеството от групите, които е представлявал през годините, включват

Уолш в последна сметка беше уверен да се върне, само че година по-късно Коуел го уволни още веднъж, този път, с цел да направи път за американския танцьор и хореограф Брайън Фридман, който за малко беше включен в журито.

След седмици те се целунаха и се сдобриха, а Уолш възобнови своя място на масата на съдиите и продобиване на регистриран £1 милион на серия. Той най-сетне си потегли през 2017 година, годината преди поредицата да завърши дефинитивно.

Но през днешния ден двамата мъже не приказват. Говори се, че Коуел, който към този момент не е обществена пеперуда, се е дистанцирал от Уолш. Междувременно Уолш ще каже на всеки, който желае да го слуша, че някогашният му най-хубав другар го е зарязал.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР