Списъкът Магнитски е поредния звучен шамар, че България не се

...
Списъкът Магнитски е поредния звучен шамар, че България не се
Коментари Харесай

Пеканов: Списъкът Магнитски е поредният звучен шамар, че бавим съдебната реформа

Списъкът " Магнитски " е следващия гласовит пестник, че България не се движи с нужните стъпки в правосъдната промяна. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия служебният вицепремиер и министър по европейските средства Атанас Пеканов по отношение на от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединени американски щати на пет сегашни или някогашни длъжностни лица от България. Според него това не е звук за нищо.

Съдебната промяна и механизмът за надзор върху основния прокурор се бавят. Законът на служебния кабинет дава отговор на всички условия за правосъдна промяна. Имаме подготвена промяна и тя би трябвало да се одобри , посочи Пеканов и сподели, че Министерският съвет ще внесе още веднъж същите закони в 49-ото Народно заседание.

Той дефинира като тъжно случилото се в събота на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, когато 13 делегати бяха изключени от партията. България би трябвало да има мощна лява партия, по думите му. Изключените би трябвало да са горделивост на левицата, посочи вицепремиерът.
 Политолози отписаха
Политолози отписаха " Левицата ", Българска социалистическа партия се трансформирала в маргинална партия

" Магнитски " щял да има последствия след изборите

Искаме или не зелената промяна ще се случи, разяснява още Атанас Пеканов. Министерство на енергетиката ще предложи на Европейската комисия опция за понижаване на излъчванията. Трябва да се откри уравновесен вид с Европейска комисия, съгласно него.

Има прогрес и по оперативните стратегии, регистрира вицепремиерът. Работи се страната ни да отговори на критериите за участие в Еврозоната. Макар и със забавяне можем да се оправим, оптимист е Пеканов.
 Бизнесът хвали властта за ограниченията за цените
Бизнесът хвали властта за ограниченията за цените

Темите на работодателите обаче са Еврозоната, Шенген и ПВУ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР