Списък със законови промени, които трябва да бъдат изпълнени, за

...
Списък със законови промени, които трябва да бъдат изпълнени, за
Коментари Харесай

Гюров: Без смени в БНБ и регулаторите, за да има кабинет

Списък със законови промени, които би трябвало да бъдат изпълнени, с цел да опитат " Продължаваме промяната " и " Демократична България " да създадат държавно управление на малцинството, е разпратил шефът на депутатите на Политическа партия Андрей Гюров до останалите партии.

Още на следващия ден законопроектите и график за тяхното приемане да бъдат разисквани на председателски съвет, а останалите партии, в това число и ГЕРБ, да упорстват Румен Радев да отпусне задоволително време на Народното събрание, упорства Гюров в писмото си.

Законовите оферти на Политическа партия плануват и Народното събрание да не избира нови членове на регулаторните органи и всички останали, чийто шефове се назначават от Народното събрание до влизането ни в еврозоната през 2024 година Сред тези назначения е и изборът на нов шеф на Българска народна банка, чийто мандат изтече тази година.

" Промяната " имат и редица условия за смяна на конституцията, приемането на закони за надзор над основния прокурор, повдигане на заплати и прочие, с цел да предложат държавно управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР