Спиращо дъха изпълнение зад завеса“ на сцената на Гласът на

...
Спиращо дъха изпълнение зад завеса“ на сцената на Гласът на
Коментари Харесай

Влади Зомбори влиза в обувките на треньорите в Гласът на България“

Спиращо дъха осъществяване „ зад завеса “ на сцената на „ Гласът на България “ на ария на великата Арета Франклин ще шокира същински треньорите в идния епизод на музикалното шоу – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Чий е този мощен и въздействащ глас, самичък ли е „ зад завесата “ и по какъв начин наподобява, DARA, Мария, Графа и Лечев занапред ще схванат. Емоциите и изненадите през целия епизод ще са на равнище, неочакваните обратите ще се са нещо всекидневно, а „ блок бутонът “ в ръцете на треньорите ще стане техен „ пръв другар “. 

Изключително млади и надарени участници, някои от тях към момента възпитаници, ще връхлетят на огромната сцена на „ Гласът на България “ и ще я завладеят категорично с гласовете и наличието си. Няма да липсват и „ завърнали се “ реализатори – научили уроците си след първия опит, идващи с още по-голям хъс и желание да блеснат на сцената в единадесетия сезон на музикалното шоу по bTV. Изключително осъществяване ще провокира Графа да предприеме решителен ход в опит да привлече участничка в своя отбор, а каква „ джаджа “ ще извади този път той от „ шкафа на Графа “, ще стане ясно в неделя вечерта. 



Водещият Влади Зомбори ще влезе в обувките на треньорите, въпреки и единствено за едно осъществяване, и персонално ще усети отговорността, която носи червеният стол. Сценичната му половинка – Боряна Братоева – пък ще се пошегува с него, че е почнал да се „ показва като менторите “ и бързо, бързо ще го върне на земята. Момиче, взело участие в детската Евровизия, „ ще отвее ” с силата си всички в залата, а пеещ преподавател по национални танци ще научи на право тракийски хоро на двама от треньорите.

В новия епизод на „ Гласът на България “ ще звучат легендарни песни на Арета Франклин, Лили Иванова, Д2, както и завладяващи песни от мюзикъл, ромска класика и доста други. Стихийната сила на участниците, младостта, усмивките и неповторимите им гласове ще доставят на всички в залата и пред екраните същинска приятност и въодушевление в неделя вечерта.

„ Обичам България ”, ще възкликне лъчезарна американка, почитател на предаването, с желание да го покори, а друга участничка ще показа, че „ Всички преодолени препятствия по пътя са си заслужавали “, тъй като са я довели на сцената на “Гласът на България ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР