Спиращ дъха финален епизод сложи точка на хитовия сериал на

...
Спиращ дъха финален епизод сложи точка на хитовия сериал на
Коментари Харесай

Звездите от Наследници след финала: Абсолютно трагичен край

Спиращ дъха заключителен епизод постави точка на хитовия сериал на HBO „ Наследници “, написа в публикация за края на поредицата hollywoodreporter.

Триото наследници на медийния магнат Логън Рой - Кендъл (Джеръми Стронг), Шив (Сара Снук) и Роман (Кийрън Кълкин) наподобяват непоклатимо обединени, пристигайки на срещата на борда, целяща да дефинира дали Waystar Royco - компанията на починалия им татко, ще бъде продадена на софтуерния милиардер от GoJo Лукас Мадсън.

Преди съвещанието, в няколко прочувствени подиуми в дома на майка си, братята и сестрата вземат решение, че ще поддържат Кендъл като основен изпълнителен шеф и ще запазят компанията със 7 на 6 гласа.

Но сериалът донесе на феновете непредвиден край с драматичен отзив, защото Шив дефинитивно съобщи братята си, с цел да поддържа отчуждения си брачен партньор Том (Матю Макфейдън), повдигнат за основен изпълнителен шеф в Съединени американски щати от Матсън вместо самата Шив, на която по-рано беше обещан този пост.

Като решителен глас, от който зависи договорката, единствената щерка във семейството Рой показва Том за правоприемник на татко ѝ. В една от последните подиуми на сериала тя невъзмутимо държи ръката на Том, поемайки ролята на брачна половинка на изпълнителния шеф на медийната империя.

" Том обезверено желае тази позиция. Лукас знае, че може да се впусне в тази неловка обстановка и да се забавлява с нея, и за него е значимо да има подлизурко на тази позиция; някой, който ще бъде неговото малко кученце и ще прави тъкмо това, което му наредят.

Том потвърди, че е заслужен за това. ", изяснява Александър Скарсгард (в ролята на Лукас) в формалния подкаст на „ Наследници “ след финала на сериала.

В диалог след финала на 29 май, Скарсгард декларира, че персонажът му не се основава единствено на действителни милиардери, като очевидното съпоставяне с Илон Мъск., и че главният му почерк е " да прецака нещата ".

" Има нещо толкоз примамливо сочно в това да унищожиш такава фамилна династия. Исках това да бъде движещата мощ за Лукас. Той вижда себе си, макар че е необикновено богат, като Давид против Голиат. За него е вълнуващо да се заеме с това и да опита нещо, което никой не е считал за допустимо. "

Той назовава " трагично " и в същото време " неизбежно " това, че биологичните деца няма да са наследници на Логън Рой.

В подкаста взе участие и Джеръми Стронг, който признава, че му е " мъчително " да гледа финала на сериала.

" Кендъл си отива като Икар, който лети колкото се може по-близо до слънцето. Ние видяхме по какъв начин този воин се пробва още веднъж и още веднъж да се изкачи на върха на тази планина, след което пада надолу до дъното на най-ниската бездна ", споделя Стронг.

" Най-накрая той губи всичко. Губи татко си, губи морала си. В прочут смисъл губи душата си. Губи брат си, сестра си, децата си. Губи любовта и упоритостта си, която е определяща за живота му. "

Най-голямата покруса за Стронг е, че Кендъл в последния миг се трансформира в тъкмо копие на татко си и изпаднал в краен лимит на обезсърчение, лъже братята и сестрите си, че не е умъртвил сервитьор, пробвайки се да повлияе на гласовете им за договорката.

" Когато Кендъл споделя: " Не се е случило, не съм се качвал в колата ", той е подготвен да премине всевъзможни морални граници, които са му останали. "

След края на епизода основателят на поредицата Джеси Армстронг изяснява:

" Наследниците ще продължат. Но този сериал губи интерес към тях, тъй като те самите са изгубили това, което най-вече са желали, а точно да вземат премията, която татко им е спечелил. "

Армстронг добавя, че най-малкият брат Роман завършва по " жесток метод ", до момента в който пие в един бар; Шив завършва на " ужасяващо, емоционално замръзнало място " в небивалата си победа като брачна половинка на изпълнителния шеф Том, а за Кендъл " Това в никакъв случай няма да спре да бъде централното събитие в живота му.

Може би той би могъл да продължи и да основе компания, само че възможностите му да реализира подобен корпоративен статут, какъвто има татко му, са доста дребни и мисля, че това ще бележи целия му живот. "

" В последна сметка, нещастието на това шоу съгласно мен е в прочут смисъл нещастието на Кендъл ", добавя Джеръми Стронг. Актьорът разказва финала като " жертван цикъл ", като отбелязва избухливото " травматично пресъздаване " на насилието сред братята и сестрите на финала и приликите с метода, по който стартира сериалът.

Стронг е уверен, че за героя му Кендъл " няма връщане обратно ".

" Кендъл е заложил всичко и към този момент няма защо да живее. "

Стронг споделя, че в един от повторенията, който не стига до заключителен монтаж, във финалната сцена Кендъл гледа към водата, изправя се и постепенно отива до бариерата, качва се върху нея и в този миг негов сътрудник на снимачната площадка изтичва и го стопира да не скочи.

" От моя позиция това е изцяло драматичен край. ", добавя артистът.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР