Спирането на военните действия в Украйна, поради настъпването на зимата,

...
Спирането на военните действия в Украйна, поради настъпването на зимата,
Коментари Харесай

The New York Times: В САЩ очакват спиране на войната в Украйна съвсем скоро

Спирането на военните дейности в Украйна, заради настъпването на зимата, може да продължи цели 6 месеца. Такова съмнение прави американски анализатор пред The New  Times.

“Зимната почивка може да се проточи цели шест месеца. Дъждовното време в края на ноември и размекналата се почва към този момент забавиха придвижването на войските и от двете страни “, се споделя в обявата.

Авторът твърди, че военната интервенция може да бъде спряна и поради изобилен снеговалеж. Според зам.-министърът на защитата на СА  Колин Кал, към този момент може да се забележи по какъв начин „ неприятното време в Украйна леко забавя хода на събитията и провеждането на широкомащабни настъпателни интервенции. “

В същото време в разбора, поместен в The New  Times, написа, че поради насилствената пауза, конфликтът може да премине в тотално нова фаза – съветските войски ще се съсредоточат върху удари против украинската инфраструктура, до момента в който въоръжените сили на Украйна „ наподобява ще продължат да саботират и да вършат подривни офанзиви по съветските граници “.

Служители на администрацията на президента на  Джо Байдън считат за значимо да се възползват от „ зимната пауза “, с цел да се усилят доставките на отбранителни и нападателни оръжия за Киев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР