Спирането на програма Хоризонт за 5 часа на 13 септември

...
Спирането на програма Хоризонт за 5 часа на 13 септември
Коментари Харесай

Шефката на СЕМ: Прояви като тази на Сидеров в БНТ са недопустими

Спирането на стратегия " Хоризонт " за 5 часа на 13 септември е невиждано. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на Съвета за електронни медии София Владимирова във връзка проблема с Българското национално радио и прекъсването н стратегия " Хоризонт ", написа Novini.bg.

Очевидно в тази ситуация не става дума за техническа профилактика. От прокуратурата и от Комисията за контролиране на известията към този момент оповестиха, че не е имало механически проблем. Срещнахме се с редколегията, изслушахме и генералния шеф, само че до този миг нямаме информация за какво спря стратегия " Хоризонт " и кой носи отговорността за това. Не знам кой е решил, че може просто по този начин да спре излъчването. Всеки ден те ни изненадват по метод, по който е ясно, че би трябвало да се вземе някакво решение, съобщи Владимирова.

Ако до края на този петък в Съвет за електронни медии не получим оставка на генералния шеф, идната седмица ще бъде вкарано решение за предварителното му освобождаванер. На съвещанието всеки ще може да гласоподава със за, срещу или въздържал се. Оставката му беше поискана от четирима членове на Съвет за електронни медии, а за решение за предварителното освобождение са нужни минимум три гласа „ за “, изясни шефката на Съвета за електронни медии.

Тя разяснява и снощния скандал в предаването " Референдум " по Българска национална телевизия. Поздравявам генералния шеф на Българска национална телевизия, че излезе и сподели, че той носи отговорност за обстановката със абсурда с Волен Сидеров в предаването " Референдум ". Такива прояви са неприемливи. В последна сметка те лишават аудиторията от тези обстоятелства и причини, които ще я стимулират да гласоподава след няколко седмици, сподели още София Владимирова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
НАПИШИ КОМЕНТАР