Спирането на Истанбулската конвенция е успех, включително успяхме да я

...
Спирането на Истанбулската конвенция е успех, включително успяхме да я
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов обясни защо от ВМРО са били твърдо против Истанбулската конвенция

Спирането на Истанбулската спогодба е триумф, в това число успяхме да я спрем и в Народното събрание, което е значимо за нас. Тя е документ, в който 90% от текстовете няма проблем, касаещи отбраната на дамите и децата, и никой естествен човек няма да има нищо срещу. Останалите 10% изрично променяха морала, традициите и въобще устоите на българската и европейската цивилизация. Те желаят да се развиваме по този метод, а ние, като народни представители от Вътрешна македонска революционна организация, не желаем България да става джендърска страна, не желаем да има обществен пол.

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 депутатът от Обединени патриоти/ВМРО Юлиан Ангелов.

" В последна сметка ние сме хора, които сме патриоти, би трябвало да удържим на традициите, полезностите, на фамилията, на това, което хилядолетия ни е крепяло като страна, като народ. Видя се, че повече от 2/3 от българските жители имат такова виждане. Това, че успяхме да спрем Истанбулската спогодба, е един от триумфите за тази година, и то не триумф за през днешния ден, а триумф за бъдещите генерации на България. Защото успяхме да предотвратим налагането на криворазбрани фамилни модели - те в действителност не са и фамилни модели, и криворазбрани неща, свързани с биологията на хората ", посочи още депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

Той уточни, че България се въздържа от сключване на пакта на Организация на обединените нации за миграцията отново по гледище на Вътрешна македонска революционна организация. " Защото колкото и да споделят, че този план е целесъобразен, той изготвя едно виждане по какъв начин да се развива светът, а по-късно и Европейски Съюз. Всички тези текстове по-късно европейските служители щяха да ги прихванат и по тях да изготвят съответните евродирективи - това е гаранция. Ние няма по какъв начин да се съгласим България дза стане страна дестинация на незаконни мигранти и да се построяват коридори през България, тъй като този световен пакт планува тъкмо това. А ние знаем кои са пътищата по които минават тези незаконни мигранти през Европа - те минават през България, и то не един а два пътя - единият от Турция непосредствено в България, а другият през Гърция отново през България ", разясни Юлиан Ангелов.

За направените и признати бързо законови ремонти за активността на КПКОНПИ по отношение на конфискацията на нелегално добито имущество, Юлиан Ангелов разяснява: " Обществото желае битка с корупцията и би трябвало да се откри баланс сред тези две неща - да не се позволява преднамерено напън, тормоз върху избрани неща. Въпросът е в действителност да няма политически напън върху тази комисия, тя да може да работи, и ръководещите и въобще страната да отговорят на настояването на обществото за битка с корупцията. Няма по какъв начин да има битка с корупцията, в случай че не се подхващат съответни дейности към хора обвинени в сходни практики ", сподели депутатът.

По думите му е изцяло обикновено да се вършат ремонти, тъй като няма съвършен закон. " Винаги може да се случи да има някаква корекция, с цел да може нещата да са по-точни и ясни, това в процеса на работата се открива. Няма закон, който да е съвършен - съгласно мен към момента не е открит подобен напълно съвършен закон в никоя страна. Мисля, че е значимо хората, които сега се ревизират от КПКОНПИ, да не се отърват. Ако са почтени - няма проблем. Но в случай че са отговорни, а ние законодателно ги пропуснем и след това се откри, че в действителност те са придобили имущество по противозаконен метод и то остане за тях, обществото ще бъде ли задоволено? Няма да бъде, а в противен случай. Така че тук в действителност би трябвало да се откри салдото ", акцентира депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР