Спирането на Биг Брадър не се отразява добре на дългогодишния

...
Спирането на Биг Брадър не се отразява добре на дългогодишния
Коментари Харесай

Нещо страшно ли се случва с Ники Кънчев? СНИМКА

Спирането на " Биг Брадър " не се отразява добре на дългогодишния водещ на риалити формата Ники Кънчев. Носталгия по формата е обзела водещия от Червен бряг.

В момента Ники има много свободно време, което се оказва проблем за работохолик като него. Вместо да се радва на старините си, той безусловно рухнал. Това удостоверява и последната му фотография в обществените мрежи.

На фрагмента виждаме Ники много застарял и очевидно рухнал. Бръчките и белите коси към този момент не го тормозят и се е отказал от честото боядисване и вървене по процедури. Най-вероятно обаче, за старта на " Игри на волята " ще си стъпи на краката и продуцентите ще му уредят разкрасителна процедура.

Под фотографията Кънчев написа: " Най-якото на старите ти-шърти е чувството, че си ги износил с кеф, че са били с теб в горещина и мраз, в пясъка и дори в морето,че са претърпели това, което и ти си претърпял ". Приятели се майтапят с него да не страда, че косата му отново ще порасне. За първи път го виждаме с чак толкоз къса коса.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР