Спиране на тока на международното летище Джон Ф. Кенеди в

...
Спиране на тока на международното летище Джон Ф. Кенеди в
Коментари Харесай

Отменени и пренасочени полети заради спиране на тока на летище JFK

Спиране на тока на интернационалното летище " Джон Ф. Кенеди " в Ню Йорк продължи за втори ден през днешния ден, като блокира пасажери и докара до анулация или пренасочване на полети, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Операторите на летището обявиха нощес в Туитър, че Терминал 1 ще остане затворен през днешния ден поради проблеми с електричеството. Те посъветваха пасажерите да ревизират при своите самолетни компании какво е положението на полетите им, преди да дойдат на летището.

Според тях спирането на тока е било породено от щета в електрическо табло, провокирала дребен пожар, който бил бързо изгасен.

Летищните управляващи на Ню Йорк и Ню Джърси споделиха, че работят за обслужване на засегнатите полети на други терминали. Някои самолети са били принудени да се върнат там, откъдето са тръгнали.

Полет от Нова Зеландия се намирал на две трети от пътя над Тихия океан, когато трябвало да обърне и да поеме назад към Окланд. Самолетът се приземил още веднъж в Нова Зеландия след над 16 часа във въздуха.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР